Grafiikkataituri - Rami Mursula

Lapset huomisen - kokoelman äänitteet olivat valmistumassa ja ajatuksena oli antaa äänitteille ”graafinen soundi”. Otin yhteyttä CD-tuotannon asiantuntijaan Samu Scheimaniin. Samu esitteli lukuisia ideavaihtoehtoja ja antoi arvokasta tietoa miten tasokas suomalainen CD-tuote voitaisiin saada aikaiseksi.  Samalla hän esitteli mm. Haloo Helsinki – CD-kirjan, jonka grafiikan oli tehnyt Rami Mursula.
 
Päätin ottaa yhteyttä Ramiin. Vähän myöhemmin kävin Ramin ”ateljeessa” ja olin vaikuttunut hänen grafiikastaan. Sovittiin, että tullaan tekemään CD-kirja, jossa kaikkien biisien riimit ovat esitettynä ja lisäksi aukemilla on voimakas graafinen tunnelma.
 
Ei muuta kuin töihin  paitsi, että…valokuva-aineistoa ei vielä  ollut. Pohdin asiaa mm. Heidin (Pelander) kanssa. Heidi innostui ajatuksesta ja lupasi ryhtyä töihin kameran kanssa. Loppukesästä kasassa oli suuri määrä todella hienoja otoksia. Suuri kiitos Heidille hienosta duunista ! 
 
Hyvät ystävät !
 
Lapset huomisen – kokoelma julkaistaan nyt CD-kirjana, jossa ”runokirjassa” on esillä noin 30:lla  aukeamalla Rami Mursulan hienoa ja häkellyttävää grafiikkaa.

 
Kirjoittaja: 
George Sonata