Lapset huomisen – julkistamiskonsertit

Lapset huomisen kokoelman äänitteet olivat valmistuneet ja ”levityksessä”.
 
Projektin aikana oli syntynyt ajatus julkistamiskonsertista. Mutta…Lapset huomisen biisit on sovitettu  suurelle orkestraatiolle (puhaltimia, jousia)…Tarvittaisiin siis suuri määrä muusikoita ja paljon yhteen sovitettuja allakoita. Nopea tiedustelu osoitti, että tilanne oli aikataulullisesti lähes ”mission impossible”.
 
Lopulta syntyi ajatus toteuttaa julkistamiskonsertit pienemmällä orkestraatiolla, jossa sellolla olisi suuri rooli. Biisit sovitettiin/muokattiin tätä varten sellolle, pianolle ja haitarille. Näin syntyi orkestraatio nimeltä TRIO SONATA.
 
Teemu (Mastovaara) tunsi biisit hyvin elokuun 2015 konsertin sellistinä. Teemu toi ryhmään mukaan harmonikan soiton opettajan Mikon (Malin).  Ja pianon ääreen istui Laura (Hurme). Laura tunsi käytännössä kaikki biisit ja oli myös ”joutunut” aiemmin treenaamaan biiseihin ison määrä laulustemmoja. Yhteissoundi Emmin kanssa oli loistava.
 
Lapset huomisen kokoelman biiseistä monet on alun perin tehty teatteriin. Biiseissä on tarinoita ja "teatterimaista akustiikkaa".
Konserttipaikoiksi valikoitui etupäässä  varsinais-suomalaisia teattereita ja musiikkikahviloita. Konserttisarjan viimeinen konsertti järjestetään Turussa Sibelius Museossa 09.10.2016.
 

Ystävät !
Lämpimästi tervetuloa konsertteihin !

 
”Lapset huomisen”- levyn Julkistamiskonsertit vuonna 2016.
 

12.04. Turku, Kahvila-Ravintola Navetta
13.05. Riihikoski, Riihikosken vanhainkoti
26.05. Turku, Ravintola Sointu
29.05. Loimaa, Loimaan teatteri
14.06. Salo, Salon taidemuseo Veturitalli
25.07. Uusikaupunki, Gasthaus Pooki
18.08. Rauma, Kahvila-Ravintola Torni
09.09. Raisio, Raision teatteri
09.10. Turku, Sibelius Museo  
Kirjoittaja: 
George Sonata